Mohammed Mahdi

”Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Publinc., ook na afloop van het traject ontvingen wij nog relevante adviezen. De adviseurs bij Publinc. zijn servicegericht (meedenkend met ons), bekwaam en vriendelijk”.

Gijs van der Scheer

”Het adviesrapport is een prachtig stuk werk en heeft voor ons enorm veel toegevoegde waarde. We gaan er zeker mee aan de slag.  Het rapport is gebruikt als één van de ondersteunende documenten voor het nieuwe concept meerjarenbeleidsplan 2017-2020 ‘Kom erbij’ van de Nederlandse Bridge Bond. Deze stukken staan op de website van de bond en zijn beschikbaar voor alle leden”.

Andries de Jong

”Ik waardeer Publinc vanuit mijn rol als voorzitter van een middelgrote instelling (SEZO)en directeur van Stichting Urgente Noden Nederland (SUN Nederland) op drie fronten als zeer ter zake functionerend: kennis en begrip van de publieke en non-profit sector, een breed, relevant netwerk in bestuur en werkveld en de professionaliteit om lijnen te helpen trekken naar de toekomst in een turbulent werkveld met ingewikkelde publiek – private dilemma’s. Kortom een uitstekende, toegankelijke buitenboord motor.”